TALLER D’ESTIMULACIÓ COGNITIVA

A l’Octubre comencem la Segona edició dels tallers d’estimulació cognitiva per a majors de 65 anys!

Inscripcions obertes durant el mes de setembre, trucant al 686687994 o bé presencialment al centre (C/Mossèn Martí, 11 baixos 3, Valls (Tarragona).

Els tallers es realitzaran els dimarts al matí a partir del 5 d’octubre.

A continuació, tota la informació sobre l’activitat:

En que consisteixen els tallers d’estimulació cognitiva?

Els tallers d’estimulació cognitiva consisteixen en en la realització d’exercicis escrits, orals i audiovisuals on es treballen totes les funcions cognitives.

  • Que són les funcions cognitives?

Les funcions cognitives són totes aquelles àrees del cervell que ens ajuden a interaccionar amb l’entorn. Algunes de les àrees són la memòria, el llenguatge, el càlcul, les pràxies, l’atenció, la percepció, el raonament, l’orientació… Quan aquestes estan deteriorades la persona té dificultats per dur una vida normal.

  • Com realitzem els tallers d’estimulació cognitiva a Psicoestimul?

Primer de tot realitzem una valoració inicial (gratuïta) de la persona per a conèixer en quin estat es troba, establim els objectius terapèutics que necessita a nivell individual i proposem a la persona el grup més adient. Dins de cada grup treballem totes les àrees del pensament i adaptem les activitats per a treballar allò que més es necessita de manera que els hi resulti útil i entretingut.

Treballar la ment ajuda a mantenir les funcions cognitives que encara conservem, i també es poden recuperar aquelles que es veuen deteriorades amb el pas del temps. Per altra banda, una persona amb demència també es pot beneficiar d’aquest tipus de teràpia ja que realitzar exercici mental els hi ajuda a mantenir tot allò que encara no està danyat per la malaltia.

Treballem amb grups reduïts per a seguir les normes de prevenció de la Generalitat, assegurant la distància de seguretat, l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

Si vols fer-nos alguna consulta o demanar visita truca al 686687994 o vine al carrer Mossèn Martí, 11 baixos 3 de Valls.

Publicat per Psicoestimul

Centro sanitario de Neuropsicologia y Psicologia Clínica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: