Serveis que oferim

Avaluació neuropsicològica

Duem a terme avaluacions neuropsicològiques completes per a conèixer tant els punts forts com les dificultats cognitives de cada persona. De manera que podem establir en quin estat es troba la persona per a elaborar un pla d’intervenció adient a les seves necessitats.

Rehabilitació neuropsicològica

Tenint en compte les dificultats personals i els punts forts de cada persona, elaborem un pla individualitzat per a rehabilitar a nivell cognitiu, emocional i conductual.
El nostre objectiu es que la persona progressi, guanyi autonomia i qualitat de vida.

Unitat memòria

Realitzem avaluació, diagnòstic i seguiment evolutiu de les persones amb edat avançada. Ja sigui per deteriorament cognitiu propi de l’edat, demència tipus Alzheimer, demència vascular o altre tipus de malaltia
Acompanyem a les persones grans i donem suport als seus familiars per a guiar-los en aquesta etapa i aconseguir que la seva vida sigui més senzilla.
També realitzem teràpies grupals d’estimulació cognitiva, en la qual treballem les funcions cognitives (orientació, memòria, atenció, pràxies, percepció, llenguatge, càlcul, raonament…) lo qual ens ajuda a mantenir aquelles que tenim preservades i a recuperar les que estan deteriorades, a l’hora que prevenim l’aïllament social.
Degut a la situació davant la covid, hi ha diversos grups amb aforament reduït per a respectar la distància social i mesures preventives contra la covid.

Psicologia d’adults

Oferim un servei d’atenció psicològica per a fer front a problemes que sorgeixen en el dia a dia i que ens afecten a nivell emocional, de manera que puguem millorar la qualitat de vida.

Psicologia infanto-juvenil

Donem suport psicològic als problemes que sorgeixen a nivell emocional, cognitiu i comportamental de nens i adolescents per a millorar el seu benestar.

Suport al familiar

Treballem amb les famílies per a resoldre dubtes o realitzar acompanyament per fer front a les dificultats que es poden trobar en el camí.

Treballem amb mútues

Actualment col·laborem amb diverses mútues, entre elles Adeslas i Asisa.

Sessions online

Oferim el servei de visites online per a persones que viuen a gran distància, o bé en horari fora d’obertura del centre.

Per a qualsevol dubte o reservar la teva visita, ho pots fer a través de la pestanya “Contacta’ns” o a través del telèfon: 686687994

Ens pots trobar al Carrer Mossèn Martí, 11 baixos 3 de Valls (Tarragona). (Pàrquing municipal gratuït al darrera).

A %d bloguers els agrada això: