OBRIM CENTRE!

A principis d’abril vam obrir Psicoestimul Valls, un centre dedicat a la psicologia i neuropsicologia que ofereix servei per a totes les franges d’edat (nens, adolescents, adults i gent gran). Perquè el que ens interessa es ajudar a les persones que es troben en moments delicats de la seva vida i necessiten ajuda d’un professional, oferint un servei de qualitat i a uns preus assequibles per a tothom.

Sense salut mental no hi ha salut, era el lema del dia de la Salut Mental Internacional del 2021. Aquest lema té tota la raó. A vegades només ens preocupem de la salut física ja que es la més visible però no ens adonem de com es troba la nostra salut mental, aquesta es més difícil de detectar però quan es veu afectada produeix canvis dins de la persona, en la seva manera de ser, pensar…i en el seu entorn, pot arribar afectar les relacions socials, a la feina, a l’àmbit econòmic, a la salut física…

Des de Psicoestimul treballem per donar-li la importància que es mereix la salut mental, amb l’objectiu de mantenir o incrementar la qualitat de vida dels nostres clients. Perquè anar a un psicòleg no es cosa de “bojos”, sinó es agafar força i reconèixer que es vol donar un pas endavant en el creixement personal de cadascú, sigui quin sigui el moment en el que et trobes.

Iniciem projecte laboral en un any delicat, un any de pandèmia, confinaments diversos, un any diferent… Desprès d’un any “pandèmic” com a voluntària donant suport psicològic a persones aïllades per el confinament i treballant donant atenció psicològica a personal sanitari que ha estat en primera línia; considero que es molt necessari oferir aquest servei d’atenció psicològica a la població perquè tots passem per dificultats i canvis, més en aquests temps, on tot esta paralitzat però la vida continua.

Ens va ser impossible realitzar inauguració, donades les normes de prevenció actuals, així que el 30 i 31 de març vam realitzar una jornada de portes obertes per a visitar Psicoestimul, conèixer el centre i els serveis que oferim. GRÀCIES a tots aquells familiars, amics, coneguts, interessats que vau venir a conèixer el centre.

A partir d’ara, obrim el centre en l’horari establert a la web per a qualsevol consulta o demanar cita. Ens podreu trobar al telèfon 686687994 o bé al carrer Mossèn Martí, 11 baixos 3 de Valls.

¡BENVINGUTS!

Publicat per Psicoestimul

Centro sanitario de Neuropsicologia y Psicologia Clínica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: